Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 17 Ekim 2016 - 15:48 Yorum: 0

FETÖ’den gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan biri veteriner hekim, ikisi ziraat mühendisi...

FETÖ’den gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan biri veteriner hekim, ikisi ziraat mühendisi 6 tarım müdürlüğü çalışanı ile bir öğretmen adliyeye sevk edildi.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, 11 Ekim 2016 Salı günü sabah saatlerinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında 7 ayrı adrese operasyon düzenlemiş ve yapılan operasyon kapsamında Kdz. Ereğli İlçe Tarım Müdürlüğü'nde görevli veteriner hekimler Emre Ö. ile Fuat K., ziraat mühendisleri Fatih Y. ile İlker Y., veteriner sağlık teknisyeni Servet K., ziraat teknikeri Yüksel A.'nın da aralarında olduğu 6 kişi ile Yusuf Y. isimli öğretmen, evlerinde yapılan aramaların ardından gözaltına alınmışlardı. Emniyetteki sorguları tamamlanan 7 kişi bugün öğlen saatlerinde Kdz. Ereğli Adliyesi'ne getirildi. Şüphelilerin savcılıktaki sorguları devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber