Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Ağustos 2016 - 12:43 Yorum: 0

FETÖ’den gözaltına alınan belediye başkanı adliyeye sevk edildi

Zonguldak'ta FETÖ soruşturması kapsamında jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Karaman Belde Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı ve diğer 3 şüpheli...

FETÖ’den gözaltına alınan belediye başkanı adliyeye sevk edildi

Zonguldak'ta FETÖ soruşturması kapsamında jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Karaman Belde Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı ve diğer 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında yaklaşık bir hafta önce Karaman Belde Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı ve 3 iş adamı gözaltına alınmıştı. Belediyede ve başkanın evinde yapılan aramalar ile iş adamlarına ait iş yerleri ve evlerde arama yapan jandarma ekipleri Başkan Mustafa Kalaycı, iş adamları gözaltına alarak jandarma karakoluna götürmüştü.

Jandarma karakolunda işlemleri tamamlanan şüpheliler, sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Ekiplerin titiz çalışmasıyla birlikte adliyeye sevk edilen şüphelilerin, Cumhuriyet Savcılığı'nda ifade verdikten sonra nöbetçi mahkemeye sevk edilmeleri bekleniliyor.

Ekipler, aramalarda ele geçirilen kitap ve diğer dokümanları da adliyeye getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber