Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 19:03 Yorum: 0

FETÖ’den kapanan kadınlar derneği tekrar açıldı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlayan operasyonlar kapsamında yayınlanan KHK ile Nazilli'de kapatılan Turkuaz kadınları Derneği itirazlar sonucu...

FETÖ’den kapanan kadınlar derneği tekrar açıldı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlayan operasyonlar kapsamında yayınlanan KHK ile Nazilli'de kapatılan Turkuaz kadınları Derneği itirazlar sonucu tekrar açıldı.

23 Temmuz 2016 tarihinde düzenlenen operasyonlar kapsamında Kanun hükmündeki Kararname (KHK) ile kapatılan Turkuaz kadınları derneğinin Sehven kapatıldığı ortaya çıktı. Dernek Başkanı Fatma Ergün'ün yaptığı itirazlar neticesinde yapılan incelemeler sonucu derneğin yanlışlıkla kapatıldığı belirlendi.

Bugün resmi gazetede yayınlanan 677 sayılı KHK ile sevhen kapatılan dernekler arasında bulunan derneğin tekrar açılmasına karar verildi. Nazilli'de açılan tek dernek olan Turkuaz kadınları dernek yöneticilerinin konu ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde basın açıklaması yapacakları öğrenildi.

FETÖ’den kapanan kadınlar derneği tekrar açıldı

FETÖ’den kapanan kadınlar derneği tekrar açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber