Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Mart 2018 - 18:58 Yorum: 0

FETÖ’den yargılanan hakim karı-kocaya 6 yıl 9’ar ay hapis

Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullandığı...

FETÖ’den yargılanan hakim karı-kocaya 6 yıl 9’ar ay hapis

Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullandığı tespit edilen hakim karı koca yargılandıkları mahkemece 6 yıl 9'ar hapis cezasına çarptırıldılar.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında dava açılan ve tutuklanan hakim Arif Bayburtlu ile tutuksuz olan hakim eşi Emine Bayburtlu'nun yargılanmaları sona erdi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen davada "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılanan hakim karı koca 6 yıl 9'ar ay hapis cezasına çarptırıldılar. Arif Bayburtlu'nun tutuklu kaldığı süre göz önünde bulundurularak tahliyesine karar verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber