Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 09 Temmuz 2018 - 14:28 Yorum: 0

FETÖ’nün askeri mahrem imamına 8 yıl hapis cezası verildi

Aydın'da FETÖ'den yargılanan 5 sanığa 37 yıl hapis cezası verildi.

FETÖ’nün askeri mahrem imamına 8 yıl hapis cezası verildi

Aydın'da FETÖ'den yargılanan 5 sanığa 37 yıl hapis cezası verildi. Aralarında askeri mahrem imam polis, sağlık görevlisi ve ücretli öğretmen olmak üzere FETÖ'den yargılanan sanıklar hakkında 6 yıl 8 ay ile 8 yıl arasında hapis cezasına hükmedildi.

Aydın 3. Ağır Ceza mahkemesinde görülen davalarda bylock kullanıcısı polislerden sorumlu mahrem imam Osman Arıyan hakkında FETO Silahlı Terör örgütüne üye olmak suçundan 8 yıl, bylock kullanıcısı ve FETÖ terör örgütü elebaşının talimatıyla Bank Asya'ya para yatıran ve sağlık memuru iken KHK ile ihraç edilen Halit Ulusoy hakkında FETO Silahlı Terör örgütüne üye olmak suçundan 7 yıl, bylock kullanıcısı ve FETÖ elebaşının talimatıyla Bank Asya'ya para yatıran Milli Eğitim Bakanlığı'nda ücretli öğretmen Raziye Beyza Kesici hakkında 6 yıl 8 ay, bylock kullanıcısı ihraç polis memuru Emrah Selik hakkında 7 yıl 4 ay ve bylock kullanıcısı, askeri mahrem imam sanık Mehmet Kıraç hakkında da 8 yıl hapis cezasına hükmedildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Aydın Jandarma Komutanı Murat Kırkaya'nın yerel mahkemece verilen kararla beraat etmesine de itiraz etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber