Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 10 Aralık 2016 - 15:53 Yorum: 0

FETÖ’nün dershanesi halkın hizmetinde

Balıkesir'in Edremit ilçesinde FETÖ'nün dershanesi, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne devredildi.

FETÖ’nün dershanesi halkın hizmetinde

Balıkesir'in Edremit ilçesinde FETÖ'nün dershanesi, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne devredildi.

15 Temmuz'dan sonra mühürlenen FETÖ'nün Körfez Dershanesi olarak kullandığı bina, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı'nın onayı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyon tarafından mühürü sökülen bina, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Damar, "Merkezimize tahsis edilen bu bina ile birlikte ilçe merkezinde artık fiziki mekan sıkıntımızın ortadan kalkacağına inanıyorum. Talep olan kurslar için yer sıkıntısı yaşıyorduk. Açık Öğretim Bürosu, Sınavlara Hazırlık Kursları ve akademik birçok kursumuz burada açılacak. Hizmet binası ile milletin malı yine milletimizin hizmetine sunuldu. Tüm katkıda bulunanlara ilgi ve desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber