Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 18 Aralık 2017 - 18:43 Yorum: 0

FETÖ’nün itirafçı sanığının avukatı Nuh Mete Yüksel’den açıklama

Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün başlayan FETÖ/PDY Muğla çatı davasında itirafçı sanık Sami Çoban'ın avukatlığını yapan eski DGM Başsavcısı...

FETÖ’nün itirafçı sanığının avukatı Nuh Mete Yüksel’den açıklama

Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün başlayan FETÖ/PDY Muğla çatı davasında itirafçı sanık Sami Çoban'ın avukatlığını yapan eski DGM Başsavcısı Nuh Mete Yüksel, müvekkilinin örgütün çözülmesinde önemli rolü olduğunu söyledi.

Fetullah Gülen hakkında ilk iddianameyi hazırlayan eski DGM Başsavcısı Nuh Mete Yüksel, basında yer alan haberlerin ardından yazılı bir açıklama yaptı. Yüksel yaptığı yazılı açıklamada, "FETÖ/PDY Muğla davasında itirafçı olan Sami Çoban adlı kişinin müdafiliğini yaptığım doğrudur. Müvekkilim Sami Çoban yargılandığı bu davada itirafçı olmuştur. Sami Çoban'ın verdiği ifade çok mühimdir. Çünkü verdiği ifade ile FETÖ örgütünün çökmesine yardımcı olmuştur. Bu hain örgütün Muğla ilinde çözülmesi ve çökertilmesinde Sami Çoban'ın ifadesi önem taşımış ve bu hain örgütün hedefi olmuştur. Ancak etkin pişmanlıktan yararlanıp örgütün çözülmesi, bir takım çevreleri anlıyoruz ki son derece rahatsız ve tedirgin etmektedir. Yüce Türk devletinin şefkatli kollarına sığınan ve pişman olan Sami Çoban'ın ifadeleri örgütün çözülmesinde önemlidir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber