Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Temmuz 2016 - 13:06 Yorum: 0

FETÖ’nün kitapları çöpte çıktı

Diyarbakır'da bir çöp konteynerinde yapılan incelemede, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ait çok sayıda kitap ve...

FETÖ’nün kitapları çöpte çıktı

Diyarbakır'da bir çöp konteynerinde yapılan incelemede, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ait çok sayıda kitap ve doküman bulundu.

Diyarbakır'da, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma devam ederken, terör örgütü ve elebaşına ait çok sayıda kitabın çöpe atıldığı ortaya çıktı. Merkez Yenişehir ilçesi Gevran Caddesi üzerindeki bir çöpte, vatandaşların ihbarı üzerine incelemelerde bulunan polis, çok sayıda doküman ile terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'e ait kitaplar buldu. Olay yerindeki incelemelerin ardından toplanan kitaplar, incelenmek üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber