Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 05 Ekim 2022 - 12:25 Yorum: 0

FETÖ’nün sözde Milli Eğitim sorumlusu Edirne’de yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde İzmir Tire Bölge Milli Eğitim sorumlusu İsmail Atalay, yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışırken,...

FETÖ’nün sözde Milli Eğitim sorumlusu Edirne’de yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde İzmir Tire Bölge Milli Eğitim sorumlusu İsmail Atalay, yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışırken, güvenlik güçlerinin operasyonu ile yakayı ele verdi.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde 3 FETÖ/PDY Terör Örgütü üyesinin yasa dışı yollardan yurt dışına çıkma girişimleri olduğu bilgisini edilen İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM Büro ekipleri, düzenledikleri operasyon ile şahısları yakaladı.

Yakalanan şahıslardan İsmail Atalay'ın İzmir'in Tire ilçesinde sözde Milli Eğitim Bölge sorumlusu olduğu ve Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürütürken KHK ile ihraç edilerek hakkında iddianame hazırlanarak yakalama kararı çıkartıldığı öğrenildi. İsmail Atalay'ın yanında bulunan R.C. ve E.E. isimli şahısların da FETÖ/PDY Terör Örgütü üyesi olduğu tespit edildi.

Atalay ve beraberindeki R.C. ve E.E., Edirne F Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, şahısların yurt dışına kaçmalarına yardım eden Y.K. ise Göçmen Kaçakçılığı suçundan tutuklanarak Uzunköprü Kapalı Cezaevine gönderildi.

Y.K.'nın FETÖ/PDY terör örgütüyle bağlantısı olup olmadığının tespiti için soruşturma genişletildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber