Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 13 Aralık 2017 - 12:28 Yorum: 0

FETÖ’nün üst düzey yöneticisi tutuklandı

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında Fethullahçı Terör Örgütü'nün üst düzey yöneticisi...

FETÖ’nün üst düzey yöneticisi tutuklandı

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında Fethullahçı Terör Örgütü'nün üst düzey yöneticisi olan bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen darbe teşebbüsü sonrasında Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca FETÖ mensuplarına yönelik yürütülen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Operasyonlar kapsamında Tekirdağ'da bir İmam Hatip Lisesinde Tarih Öğretmeni olan ve 15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrasında Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile açığı alındıktan sonra görevine iade edilen Şakir Babacan hakkında Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu derin araştırma gerçekleştirdi. Yapılan inceleme kapsamında Babacan'ın FETÖ'nün üst düzey yöneticisi olduğu tespit edildi.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Şakir Babacan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Babacan "Terör Örgütü Kurma ve Yönetme" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber