Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Mart 2017 - 14:53 Yorum: 0

FETÖ/PDY üyesi yol kontrolünde yakalandı

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde, FETÖ/PDY terör örgütü üyesi olduğu iddiası ile aranana bir...

FETÖ/PDY üyesi yol kontrolünde yakalandı

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde, FETÖ/PDY terör örgütü üyesi olduğu iddiası ile aranana bir kişi yakalandı.

İlçenin Kurşunlu Mahallesi, Ankara-Eskişehir karayolu üzerinde yol kontrol ve emniyet devriyesi yapan jandarma ekipleri, bir yolcu otobüsünde yapılan kimlik kontrolünde E.P.'nin silahlı terör örgütüne üye olmak (FETÖ/PDY)" suçundan arandığı tespit edilmiştir. C. Savcısının talimatıyla şüpheli Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edilmek üzere Sivrihisar ilçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber