Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2016 - 08:53 Yorum: 0

FETÖ’ye finans sağlayan hastane binası Kamu Hastaneleri Birliğine devredildi

Kayseri'de FETÖ'ye finans sağlayan Kayseri Göz Hastanesi, Kayseri Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı olarak Kayseri Eğitim ve Araştırma...

FETÖ’ye finans sağlayan hastane binası Kamu Hastaneleri Birliğine devredildi

Kayseri'de FETÖ'ye finans sağlayan Kayseri Göz Hastanesi, Kayseri Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı olarak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Melikgazi Ek Binası olarak kullanılacak.

Kayseri'de, FETÖ teröristleri tarafından yapılmak istenen 15 Temmuz darbe girişiminin ardından terör örgütüne bağlı olan dernek, sendika ve hastanelere el konuldu. Bu kapsamda el konulan Kayseri Göz Hastanesi de, Kayseri Kamu Hastaneleri Birliği'ne devredildi. Hastane binasının bundan sonra Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Melikgazi Ek Binası olarak kullanılacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber