Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Ekim 2016 - 08:58 Yorum: 0

FETÖ’ye yönelik "Bylock" operasyonu

FETÖ soruşturmasında İstanbul merkezli 35 ilde aralarında emniyet müdürleri ve emniyet amirlerinin de bulunduğu 166 şüpheliye yönelik operasyon başlatıldı.

FETÖ’ye yönelik 'Bylock' operasyonu

FETÖ soruşturmasında İstanbul merkezli 35 ilde aralarında emniyet müdürleri ve emniyet amirlerinin de bulunduğu 166 şüpheliye yönelik operasyon başlatıldı. Şüphelilerin Bylock kullandığı iddia edildi.

İstanbul Kaçakçılık Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ üyelerine yönelik BYLOCK operasyonu başladı. Sabah 06.00 sıralarında başlayan operasyon kapsamında, aralarında 3. sınıf ve 4. sınıf müdür ve emniyet bulunduğu 166 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlar, İstanbul'da 26 ilçede Türkiye'de 35 ilde eş zamanlı olarak gerçekleşti. Gözaltılar devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber