Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 22 Kasım 2014 - 16:03 Yorum: 0

Fettah Can'dan Balıkesir'de "çevreci konser"

BALIKESİR (AA) - Sanatçı Fettah Can, Altıeylül Belediyesince "Çevre Etkinliği ve Geri Dönüşüm Etkinlikleri" kapsamında düzenlenen konserde sahne aldı.Kurtdereli Spor Salonu’ndaki konserde,...

Fettah Can'dan Balıkesir'de 'çevreci konser'

BALIKESİR (AA) - Sanatçı Fettah Can, Altıeylül Belediyesince "Çevre Etkinliği ve Geri Dönüşüm Etkinlikleri" kapsamında düzenlenen konserde sahne aldı.

Kurtdereli Spor Salonu’ndaki konserde, yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Can, eserlerini kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla paylaştı.

Can, konserde yaptığı konuşmada, Balıkesir’e ilk kez geldiğini söyledi.

Çevre bilinci ve geri dönüşümün çok önemli olduğunu dile getiren Can, "Kağıt, karton, pet şişeleri geri dönüşüme atmalıyız. Doğaya katkı çok önemli. Çevre konusunda hassas olan ve böyle bir program düzenleyen Altıeylül Belediyesini tebrik ediyorum" dedi.

Konser sonunda Altıeylül Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Elvan Bahar Göktepe, Can’a teşekkür ederek şadırvan figürlü plaket ve çiçek verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber