Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Ekim 2017 - 18:23 Yorum: 0

Feyyaz Gözüaçık: "Görünen hedef 2018 Meksika Dünya Şampiyonası"

Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol A Milli Takım oyuncusu Feyyaz Gözüaçık, memleketi Kayseri'de hemşehrileriyle buluştu.

Feyyaz Gözüaçık: 'Görünen hedef 2018 Meksika Dünya Şampiyonası'

Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol A Milli Takım oyuncusu Feyyaz Gözüaçık, memleketi Kayseri'de hemşehrileriyle buluştu. Burada açıklamalarda bulunan Gözüaçık, "Görünen hedef 2018 Meksika Dünya Şampiyonası" dedi.

Yakın zamanda Avrupa Ampute Futbol A Milli Takımı Avrupa Şampiyonu olan Türk Milli takım oyuncularından Feyyaz Gözüaçık, memleketi Kayseri'ye geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde İl Müdürü Murat Eskici ve beraberindekiler tarafından karşılanan Gözaçık burada tebrikleri kabul etti. Türkiye'nin kenetlenmesini başardıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden Gözüaçık, "Takım halinde güzel bir başarı elde ettik. Türkiye'nin kenetlenmesini başardık. Çok güzel seyirciye karşı oynadık. İstanbul'da 2017'de Ampute Futbol A Milli Takımı Avrupa Şampiyonu oldu. Bu takım içinde bulunmaktan gayet mutluyum. Önce ülkemizi daha sonra da Kayserimizi temsil ettiğim için gurur duyuyorum. Bugün de Kayserililer yalnız bırakmadı, hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Hedeflerinin önümüzdeki yıl Meksika'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası olduğunu kaydeden milli oyuncu Gözüaçık, "Bundan sonraki görünen hedef 2018 Meksika Dünya Şampiyonası gibi görünüyor. Milli takımda olur muyuz bilemem, çünkü her sene değişen bir jenerasyon var. Bireysel olarak da ligler devam ediyor. Kulüp olarak da şampiyon olmamız yönünde hedeflerimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

Feyyaz Gözüaçık, son olarak engelli sporculara tavsiyelerde bulunarak, "Daha iyi çalışmaları gerektiğini düşünüyorum. Yaşamlarını evlerinde sürdürenler varsa onları da spora davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Feyyaz Gözüaçık: "Görünen hedef 2018 Meksika Dünya Şampiyonası"

Feyyaz Gözüaçık: "Görünen hedef 2018 Meksika Dünya Şampiyonası"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber