Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Hibe - Proje - Burs 04 Aralık 2013 - 15:17 Yorum: 0

Fiat'ın aralık ayına özel kampanyaları devam ediyor

Fiat, aralık ayına özel kampanyayla, Koç Fiat Kredi'nin desteğiyle 20 bin liraya 3 yıl vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunuyor.

Fiat'ın aralık ayına özel kampanyaları devam ediyor

(AA) - Fiat, aralık ayına özel kampanyayla, Koç Fiat Kredi'nin desteğiyle 20 bin liraya 3 yıl vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunuyor.

Tofaş açıklamasına göre, aralık ayı boyunca Fiat Linea, Punto, Bravo, Freemont, 500, 500C ve 500L modellerinden birine sahip olmak isteyen müşterilere, Koç Fiat Kredi tarafından desteklenen kampanya kapsamında, 20 bin liraya 3 yıl vadeli yüzde 0 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Otomobil tutkunları, yeni bir Fiat modeline dilerlerse 30 bin liraya 60 ay vadeli yüzde 0,61 faizli krediyle daha uzun vadede sahip olabilecek. Kampanyada Fiat Linea, Punto, Bravo, Freemont veya 500 modellerinden birini tercih eden otomobilseverler, nakit alımlarda anahtar teslim fiyatı üzerinden 2 bin liralık indirimden de faydalanacak.

Kampanya kapsamında, Fiat'ın SUV tasarım ve kullanım özellikleriyle birlikte AWD 4x4 çekiş sistemi ile öne çıkan modeli Freemont'da, tek ödeme ile kredi kullanmayı tercih eden müşteriler için ayrıca, sıfırdan başlayan faiz oranlarıyla, "Yarısı Peşin Yarısı Seneye Tek Ödemeli" kredi seçeneği de sunuluyor.

Kampanyada ayrıca, Fiat 500 ailesinin convertible modeli 500C'de bin 500 lira değerindeki "Kit Cromato" veya "Kit Sportivo" aksesuar paketleri hediye olarak sunuluyor. 500 by Gucci'de ise 2 bin 49 liralık sabit avro kuru avantajı aralık ayında da devam edecek.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber