Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 27 Mayıs 2015 - 11:21 Yorum: 0

Fiat’ın yeni sedanı Ægea böyle tanıtıldı

Fiat’ın beklenen yeni kompakt sedanı, dünya lansmanını “Ægea” İstanbul Autoshow 2015’te gerçekleştirdi. Adını Ege Denizi’nden alan yeni sedan, FCA Fiat Chrysler Automobiles için stratejik olarak büyük önem taşıyor.

Fiat’ın yeni sedanı Ægea böyle tanıtıldı

İtalya’da tasarlanan genişliği, konforu, motor çeşitliliği ve şık İtalyan tasarımıyla 40’tan fazla ülkede satışa başlayacak model, yıllık 400 bin araç kapasitesine sahip Tofaş Türkiye fabrikalarında üretilecek.

Fiat Aegea, 4.5 metre uzunluğu ve 264 cm aks mesafesi ile genişlik anlamında son derece hatırı sayılır ölçülere sahip. 5 kişiyi çok rahat ağırlayan araçta 510 litreyi aşan bagaj kapasitesi var.

Tutumlu ve yüksek verimliliğe sahip motor seçenekleri 95-120 hp arasında değişirken model hem manuel hem de otomatik şanzımanla tercih edilebilecek.  Özellikle dizel motor seçenekleriyle yeni sedan 100 km’de 4 litrenin altında bir yakıt tüketimine sahip.

5” renkli dokunmatik ekran Uconnect sistemi ile bluetooth bağlantısı, müzik çalar, metin okuma, ses tanıma özellikleriyle, iPod ile de uyumlu AUX ve USB portlarına sahip ve direksiyondan kontrol edilebiliyor.

 

 

 

 

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber