Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 13 Ekim 2016 - 13:28 Yorum: 0

Fikret Orman, Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret etti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nu ziyaret etti.

Fikret Orman, Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret etti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Orman'a ziyareti sırasında Genel Sekreter ve Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil, Kartal Yuvaları ve İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Mican ve Hukuk İşlerinden Bakırköy Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu eşlik etti.

Bakırköy'de bir dizi ziyaretlerde bulunan Fikret Orman, ilk olarak Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nu ziyaret etti. Burada Kerimoğlu ile fikir alışverişinde bulunan Orman, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun kendisinin yakın dostu olduğunu belirterek,"Önümüzdeki hafta umarım Beşiktaşlılar için güzel geçer" dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Fikret Orman, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na üzerinde soyadının yazılı olduğu bir Beşiktaş forması hediye etti. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber