Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 11 Mayıs 2016 - 18:58 Yorum: 0

Fikret Orman: ”Osmanlıspor Maçına Kupayı Getirmeyeceğiz”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Osmanlıspor maçına kupayı getirmeyeceklerini söyledi.

Fikret Orman: ”Osmanlıspor Maçına Kupayı Getirmeyeceğiz”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Osmanlıspor maçına kupayı getirmeyeceklerini söyledi. Orman, ayrıca ligin son maçında oynayacakları Torku Konyaspor için Konya'ya günü birlik gideceklerini belirterek, "19 Mayıs bayram günü de şampiyonluk kutlaması yapacağız" dedi.

Siyah-beyazlıların başkanı Fikret Orman, Kulüp binasında "Seçimli Olağan Genel Kurul" için listesini verdikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk kupasının Osmanlıspor maçına getirilip getirilmeyeceği sorusunu Orman, şöyle cevap verdi:

"Önümüzde 2 maç var ve Beşiktaş da şampiyon olmuş değil. Biz Osmanlıspor'u yener veya berabere kalır isek ya da rakibimiz Fenerbahçe puan kaybederse şampiyon olacağız. Fakat bunlar gerçekleşmiş değil. Bizi de kimse böyle bir şeye sokmuş olmasın. Beşiktaş takımı hala şampiyonluk kupasına konsantre olarak çalışmalarını teknik kadrosuyla devam etmekteler. Osmanlıspor maçına kupayı getirmeyeceğiz öyle de bir talebimiz yok."

"19 MAYIS'TA KUTLAMA YAPACAĞIZ"

Torku Konyaspor karşılaşması için İstanbul'da oynanması yönünde Türkiye Futbol Federasyonu'na taleplerinin olmadığını belirten Orman, "Torku Konyaspor maçı için de Konya'ya gideceğiz. Günü birlik bir seyahat olacak. Belki maçın sonucuna göre hareket etmek lazım. Şu an açıklama yapmak doğru değil. Sonrasında 19 Mayıs bayram günü de şampiyonluk kutlaması yapacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber