Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 14 Mayıs 2016 - 17:13 Yorum: 0

Fikret Orman’dan Sert Sözler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Beşiktaşlıların ilgisi 2 bin lira değil, 5 bin lira değil. Beşiktaşlıların ilgisi stadının bitmesiydi ve bitti. Beşiktaşlıların...

Fikret Orman’dan Sert Sözler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Beşiktaşlıların ilgisi 2 bin lira değil, 5 bin lira değil. Beşiktaşlıların ilgisi stadının bitmesiydi ve bitti. Beşiktaşlıların ilgisi şampiyonluktu ve oldular. Hiç kimse bunlarla uğraşmıyor. Bu iktidar hırslarıyla bu insanlar çıkacak aday olacaklar" dedi.

BJK Akatlar Arena'da bugün gerçekleşen olağan idari ve mali kongre sonrası Başkan Fikret Orman açıklamalarda bulundu.

"BEŞİKTAŞ'IN İLGİSİ 5 BİN LİRA DEĞİL"

Fikret Orman, "İsteğim her söyleyene cevap vermekti ama ben bunu yapmayacağım. Şimdi kendi kendime bazı zamanlar şu soruyu sormak istiyorum. Dünyada bir ilki başarmış, stadı olmadan şampiyon olmuş, bir takımın kongresi oluyor bugün… Tek başına bir başkan adayı var. Herhalde ben başka bir yere geldim gibi düşündüm. Üzüntülüyüm ve bu konuşmamın içerisinde de söyledim. İnsanların iktidar hırsları olabilir. Bunu çeşitli şeylerin üzerinden anlatmaya çalışabilirler ama yöntemleri bu olmaması lazım. Borçla alakalı konuşuluyor ve size şunu soruyorum; "buraya gelip de şöyle yapalım" diyen birisini duydunuz mu? Çoğu seferinde dedim ki; "arkadaşlar neyi yaptık ki yapmayalım… Neyi yapmadık ki yapalım…" böyle konuşursan sonuca endeksli gideriz. Hakikaten çokta üzüntülüyüm. Şimdi size bir gerçeği anlatayım. Gerçek burada görmüş olduğunuz gibi değil. Ben sokaktan geliyorum ve her gün Beşiktaşlıların yanındayım. Her gün her dakika onlarla birlikte oluyorum. Beşiktaşlıların ilgisi 2 bin lira değil, 5 bin lira değil. Beşiktaşlıların ilgisi stadının bitmesiydi ve bitti. Beşiktaşlıların ilgisi şampiyonluktu ve oldular. Hiç kimse bunlarla uğraşmıyor. Bu iktidar hırslarıyla bu insanlar çıkacak aday olacaklar. Ben söyledim; "Beşiktaş'ın mutsuzluğu üzerine aday olmayın, mutluluğu üzerine aday olun" dedim. Keşke aday olabilselerdi. Ama şunu söyleyeceğim; bize yakışan bu mevzuyu burada kapatmaktır. Biz toparlayıcı olmamız lazım, sinirlerimize hakim olmamız lazım. Bilhassa benim. Tüm Beşiktaşlılardan özür diliyorum. Hakkınızı helal edin" diye konuştu.

"YARIN GÜZEL BİR GÜN OLSUN"

İbra'nın ardından son kez söz alan siyah-beyazlı Başkan Fikret Orman, "İnşallah yarın güzel bir gün olsun. Şampiyonlukları daha çok kutlamamız için vesilemiz oldu. Birinci kupa, ikinci kupa ve inşallah üçüncü kupa olsun. Allah Beşiktaş'ın hep yanında olsun. Kem gözlerden de korusun" ifadelerini kullandı.

Başkan Fikret Orman'ın aslında 30'a yakın konuşmacıya cevap olarak bir açıklama yapması bekleniyordu ancak İsmail Tugay Güzel adlı bir kongre üyesinin Başkan Orman'a ağır ithamlarda bulunmasının ardından çıkan arbede sebebiyle kongre kısa sürede son buldu.

Başkan Fikret Orman'ın açıklama yaparken gergin olduğu gözlemlenirken, konuşmalarını ise kongre üyelerine cevap vermeden tamamladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber