Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 11 Mart 2015 - 21:58 Yorum: 0

Filede maçın ardından

Halkbank Spor Kulübü Başkanı Süleymanoğlu:

Filede maçın ardından

ANKARA (AA) - Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, çok güzel bir mücadele veren takımıyla gurur duyduğunu söyledi. 

Süleymanoğlu, DenizBank Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu rövanşında, sahalarında Zenit Kazan'ı 3-2 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, çok iyi bir mücadele sergilediklerini belirterek, "Maçı altın sete taşıyabilseydik, böyle güzel destek veren bir seyircinin önünde tur atlayan taraf biz olurduk ama olmadı. Bir dahaki sefere. Çok güzel bir mücadele veren takımımla gurur duyuyor, bizi gönülden destekleyen seyircimize sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Maçın ardından seyircilerden yoğun ilgi gören, etrafı çocuklarla dolan oyuncularını gösteren Süleymanoğlu, "Bizim Halkbank olarak yaratmak istediğimiz tablo buydu. Sporda kazanmak da var, kaybetmek de. Bu benim, Avrupa'da hep kıskandığım bir durumdu. Çok şükür artık bizim de oyuncularımız, takımlarımız kaybetseler de seyircilerinin sevgisinden mahrum kalmıyor" ifadesini kullandı.

Takımın İtalyan antrenörü Lorenzo Bernardi ise takımının çok iyi bir mücadele sergilediğini vurgulayarak, "Şampiyonlar Ligi'ni kaybettik ama bugün verdiğimiz mücadeleyle ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu gösterdik. Yolumuza ligde ve Türkiye Kupası'nda devam edeceğiz" dedi.   

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber