Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 17:58 Yorum: 0

Filenin sultanları ayakkabı ile ödüllendirildi

ÇANAKKALE (AA) - Biga Kaymakamı Fatih Genel, Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı oyuncularını başarılı mücadele ve aldıkları sonuçlardan ötürü ayakkabı ile...

Filenin sultanları ayakkabı ile ödüllendirildi

ÇANAKKALE (AA) - Biga Kaymakamı Fatih Genel, Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı oyuncularını başarılı mücadele ve aldıkları sonuçlardan ötürü ayakkabı ile ödüllendirdi.

Voleybol takımı, Çanakkale'de yapılan yıldız kızlar final maçında 20 takım ile mücadele edip Umurbey Ortaokulu voleybol kız takımını 3-0 yenerek Çanakkale il birincisi oldu. 

Bunun üzerine takım oyuncuları, beden eğitimi öğretmeni Reyhan Çelik ve okul müdürü İlyas Şen ile birlikte Biga Kaymakamı Fatih Genel'i makamında ziyaret etti. 

Kaymakam Genel, sporcuları kutlayıp kendilerine spor ayakkabı hediye etti.

Öğrencilerin hem derslerinde hemde bir spor dalında başarılı olduklarını anlatan Genel, "Hepinizi tebrik ediyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Marmara grup birinciliğine gidecek takıma başarılar diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber