Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Dünya 28 Temmuz 2014 - 04:40 Yorum: 0

Filistin halkı uluslararası komplolara rağmen zafer kazanacak

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ramazan Şallah, Gazze'deki Filistin direnişinin silahının pazarlık konusu yapılamayacağını söyledi.

Filistin halkı uluslararası komplolara rağmen zafer kazanacak

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ramazan Şallah, Gazze'deki Filistin direnişinin silahının pazarlık konusu yapılamayacağını söyledi.

Şallah, İslami Cihad Hareketi'ne bağlı Filistin el-Yevm kanalında yaptığı konuşmada, 'Filistin halkı, uluslararası ve bölgesel komplolara, hilelere rağmen İsrail'e karşı mücadelesinde zafer kazanacaktır. Filistin direnişi, cesareti ve sebatıyla dünyayı hayrete düşürdü' dedi.

Filistin direnişinin silahının pazarlık konusu yapılamayacağını dile getiren Şallah, 'Direniş, her insanın sima çevirdiği Filistin halkına kuvvetli bir kalkan olmaya devam edecek. Baskı ve acı arttıkça zafer saatine yaklaşıyoruz. Zafere ulaşana dek direniş devam edecek' diye konuştu.

İsrail'e karşı mücadeleye devam edeceklerini belirten Şallah, 'İsrail, askeri, siyasi ve stratejik bütün bölgelerde yenilgiye uğradı. Halkımız, hür ve onurlu bir yaşam sürmek için meşru hak ve talebine ulaşıncaya dek, hasım İsrail'e karşı savaşmaktan arka durmayacağız' ifadelerini kullandı.

'Koruyucu Hat' ismi altında 7 Temmuz'da Gazze’ye havadan saldırı başlatan İsrail ordusu, 17 Temmuz Perşembe akşamı da karadan saldırıya geçmişti. Filistinli direniş grupları, 7 Temmuz'dan bu güne İsrail'in saldırıları ile mücadele etmeye çalışıyor.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber