Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Mart 2015 - 20:33 Yorum: 0

Filistin Maslahatgüzarı'ndan Büyükerşen'e ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Filistin Maslahatgüzarı Mohammed Nabeel Alsarraj, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Maslahatgüzar, Filistin...

Filistin Maslahatgüzarı'ndan Büyükerşen'e ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Filistin Maslahatgüzarı Mohammed Nabeel Alsarraj, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Maslahatgüzar, Filistin Kültür Haftasında Eskişehir'de çeşitli etkinlikler düzenlemek istediklerini söyledi.

Maslahatgüzar ayrıca, "Eskişehir, çağdaş ve sanat dolu bir kent, Filistin Kültür Haftası etkinlerinde Türkiye'nin çeşitli illerinde programlar yapacağız ve Eskişehir bu iller arasında olacak. Filistin Kültür Haftası etkinliklerinde el sanatları, seramik, cam, ahşap sergilerini Eskişehir'de açmak bizleri çok mutlu edecek" ifadelerini kullandı.

Büyükerşen ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber