Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Güncel 28 Ağustos 2014 - 23:13 Yorum: 0

Filistinli yaralılara Afyonkarahisar'da konvoyla karşılama

AFYONKARAHİSAR (AA) - İsrail'in Gazze'ye saldırılarında yaralanan ve uçakla Afyonkarahisar'a getirilen Filistinliler, kentte konvoyla karşılandı.İHH İnsani Yardım Vakfı Afyonkarahisar Temsilciliği'nin...

Filistinli yaralılara Afyonkarahisar'da konvoyla karşılama

AFYONKARAHİSAR (AA) - İsrail'in Gazze'ye saldırılarında yaralanan ve uçakla Afyonkarahisar'a getirilen Filistinliler, kentte konvoyla karşılandı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Afyonkarahisar Temsilciliği'nin önünden başlayan araç konvoyu, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi önünde sona erdi.

Vatandaşlar, ellerinde Filistin ve Türk bayrakları ile hastane önünde yaralıların gelişini bekledi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Afyonkarahisar Temsilcisi Ahmet Ertürk, 7 Temmuz'da İsrail'in Gazze'ye saldırı başlattığını anımsatarak, bölgede iki gün önce uzun süreli ateşkesin başladığını dile getirdi. 

Bu savaşın İsrail ile Gazze arasında geçmediğini belirten Ertürk, şöyle konuştu:

"Bu savaş, İsrail ile İstanbul'un savaşıdır, bu savaş, İsrail ile Mekke'nin savaşıdır, bu savaş, İsrail ile Şam'ın savaşıdır ve bu savaşın galibi Müslümanlar olmuştur. İsrail, bu savaşı kaybetmiştir. Buradan İsrail'e sesleniyoruz, Allah'ın izni ile Gazze'nin kurtulduğu gün, bağımsızlığının ilan edildiği gün, daha çok kalabalıkla Gazze'ye gideceğiz, Mavi Marmara ile beraber, Gazze semalarında Filistin ve Türk bayrakları dalgalanacak. Kardeşlerimizin dün olduğu gibi bugün de yarın da yanında olacağız."

Hükümetin, hassas bir tavır takınarak, Gazzeli mazlumları Türkiye'ye getirdiğini aktaran Ertürk, şunları kaydetti:

"Gazzeli yaralılarımız, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi olacaklar. Buradaki hastane personeline, Afyonkarahisarlılara gösterdikleri bu çabadan dolayı teşekkür ediyoruz. Gayretlerinden dolayı da 'Allah onlardan razı olsun' diyoruz. Gazzeli kardeşlerimiz yalnız değiller. Biz, onların yanındayız. Onlar taburcu olduğunda bayramımız olacak. Onları memleketlerine dualarla göndereceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber