Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 29 Ağustos 2014 - 21:18 Yorum: 0

Filistinli yaralıların Türkiye'ye getirilmesi

Afyonkarahisar Valisi Güner ve Belediye Başkanı Çoban, tedavisi kentte devam eden 21 Filistinliyi ziyaret etti

Filistinli yaralıların Türkiye'ye getirilmesi

AFYONKARAHİSAR (AA) - İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaralananlardan tedavisi Afyonkarahisar'da devam eden 21 Filistinliyi, Vali Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ziyaret etti.

Yaralılarla tek tek görüşen Vali Güner, Filistinlilere ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Filistinlilerin tedavisi hakkında bilgi alan Güner, yaralıların her türlü taleplerinin karşılanacağını söyledi.

Güner, ziyaret ettiği her yaralıya, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun, Orman ve Su İşleri Bakanımız Afyonkarahisarlı Veysel Eroğlu'nun selamını getirdik. Sizlerin tedavisini burada yaptıracağız. İhtiyaçlarınızı arkadaşlarımız temin ediyor. Sizlerin burada olmanızdan dolayı rahatsız değil, memnunuz. Kendinizi rahat hissedin. Bir isteğiniz, talebiniz olursa bizlere mutlaka bildirin" dedi.

Güner, özellikle Filistinli çocuklarla yakından ilgilendi. 

Belediye Başkanı Çoban ise çocuklara oyuncak ve çikolata verdi. 

"İhtiyacınız var mı?" sorusuna Filistinlilerin "Her şeyi yapıyorsunuz, bir şey istemeye dilimiz varmıyor" sözleri, Güner ve Çoban'ı duygulandırdı. 

Yaralılara, aileleriyle iletişim kurabilmeleri için Afyonkarahisar Sağlık Müdürlüğünce cep telefonu ve hat verildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber