Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ağustos 2014 - 18:43 Yorum: 0

Filistinli yaralıların Türkiye'ye getirilmesi

AFYONKARAHİSAR (AA) - İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaralananlardan tedavisi Afyonkarahisar'da devam eden 21 Filistinli, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı...

Filistinli yaralıların Türkiye'ye getirilmesi

AFYONKARAHİSAR (AA) - İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaralananlardan tedavisi Afyonkarahisar'da devam eden 21 Filistinli, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel tarafından ziyaret edildi.

Yaralılarla tek tek görüşen Çoban ve beraberindekiler, ihtiyaçlarını sorup çocuklara hediyeler verdi.

Yurdunuseven, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Gazze'de bir dram yaşandığını söyledi.

 

Gazze'de bir katliam yaşandığını dile getiren Yurdunuseven, "İnsanın gördükçe içi parçalanıyor. Gazze'de katliam yapan İsrail'i kınıyoruz. Diğer Arapların yapmadığı, yapamadığı, Mısır gibi diğer ülkelerin yapamadığı bir şeyi yapıp Türkiye Devleti olarak bu yaralılarımıza biz sahip çıkıyoruz. İnşallah burada Allah'ın inayetiyle şifalarını kazanıp taburcu edilecekler" diye konuştu.

Ziyarete, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Dilek Hanım Çengel katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber