Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 26 Ocak 2015 - 18:38 Yorum: 0

Film arası evlenme teklifi

MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde bir kişi, kız arkadaşına film arasında evlenme teklifinde bulundu.  Muğla Büyükşehir Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisinde görevli Fırat Baltutan, 14 yıllık...

Film arası evlenme teklifi

MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde bir kişi, kız arkadaşına film arasında evlenme teklifinde bulundu.  

Muğla Büyükşehir Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisinde görevli Fırat Baltutan, 14 yıllık arkadaşı Betül Gülen'i film izlemeye davet etti. Baltutan, teklifini kabul eden kız arkadaşıyla ilçedeki bir sinema salonuna gitti.  

İzledikleri filme ara verildiğinde, kız arkadaşı için hazırladığı fotoğraflarından oluşan slayt gösterisini perdeye yansıttıran Baltutan, arkadaşını sevdiğini belirten sözler de söyleyip Gülen'e evlenme teklif etti.

Sürpriz teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Gülen, "evet" yanıtını verdi. Bunun üzerine salonda bulunan arkadaşları ve vatandaşlar, çifti tebrik ederek, bir süre alkışladı. 

Gülen, gazetecilere yaptığı açıklamada, "O an ne yapacağımı bilemedim. Çok mutlu oldum" diye konuştu. 

Baltutan ise çocukluk arkadaşına, uzun zamandan bu yana düşündüğü evlenme teklifini yaptığı için mutlu olduğunu söyledi.

Çift ile arkadaşları, daha sonra sinema salonunda fotoğraf çektirdi.  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber