Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

Film izlemek için Tatvan'a geliyorlar

BİTLİS (AA) - Bitlis ve ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, gösterime yeni giren filmleri izlemek ve güzel vakit geçirmek için hafta sonlarında Tatvan'daki sinema salonlarına yoğun ilgi gösteriyor. Gösterime...

Film izlemek için Tatvan'a geliyorlar

BİTLİS (AA) - Bitlis ve ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, gösterime yeni giren filmleri izlemek ve güzel vakit geçirmek için hafta sonlarında Tatvan'daki sinema salonlarına yoğun ilgi gösteriyor. 

Gösterime yeni giren filmleri izlemek için kentin tek sineması olan Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezindeki salona gelen vatandaşlar gösterimdeki filmleri izleyerek haftanın stresini atıyorlar.

Güzel vakit geçirmek için sinemaya gelen vatandaşlardan Seyfettin Duran, arkadaşlarıyla hafta sonunu değerlendirmek ve yeni gösterime giren filmleri izlemek istediklerini söyledi. 

Vatandaşlardan Selma Yavuz ise havanın yağmurlu olması nedeniyle sinemaya gelmeye karar verdiğini belirterek, son dönemlerde güzel filmlerin vizyona girdiğini ifade etti.

Sinema salonu sahibi Cevdet Hırdar ise sinemada vizyona yeni giren 3 filmin izletildiğine değinerek, şöyle konuştu:

"Özellikle hafta sonu olması hasebiyle sinemada bir yoğunluk mevcut. 250 kişi kapasiteli olan 3 ayrı salonumuzda gösterime sunulan filmlere vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Filmlere talep olması bizleri de memnun etti. Filmler ortalama 6 hafta boyunca gösterimde kalacak. Talep olması durumunda ise bu süreleri uzatabiliriz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber