Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 05 Mart 2020 - 12:40 Yorum: 0

Filmin Montajı Tamamlandı, Kimseden Sponsorluk Almadık

Çilimli ve Düzce Merkezde BİES Film Yapım Şirketi tarafından çekilen “Cennet Kuşları” adlı film ile ilgili geçtiğimiz gün ortaya değişik iddialar atılmıştı.

Filmin Montajı Tamamlandı, Kimseden Sponsorluk Almadık

Çilimli ve Düzce Merkezde BİES Film Yapım Şirketi tarafından çekilen “Cennet Kuşları” adlı film ile ilgili geçtiğimiz gün ortaya değişik iddialar atılmıştı. Söz konusu iddialarda filmde oynadığını söyleyen Çilimli’de esnaflık yapan bir vatandaş bazı esnafların “Sponsorluk” yalanıyla borçlandırılıp yapımcı ve yönetmenin sırra kadem bastığını iddia etmişti. Sinema Oyuncusu Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal ise filmin yönetmeni Halit Sunal ile hiçbir akrabalık bağı olmadığını belirtmişti.

HABER MERKEZİMİZE ULAŞTILAR

Oxijen Medya grubu haber merkezine ulaşan Oyunun yönetmeni Halit Sunal iddiaları kesin bir dille yalanladı. Kendisinin 35 Yıllık sinema sanatçısı ve gazeteci olduğunu söyleyen Sunal; “Ben Halit Sunal. Malatya gazeteciler cemiyeti üyesiyim. 35 yıldır da oyuncuyum ve gazeteciyim. Ben buradan tüm Düzce halkına selam gönderiyorum. Valimize, Düzce Belediye Başkanımıza, Çilimli Belediye Başkanımıza ve Kaymakamımıza sevgilerimi yolluyorum. Benim hakkımda çıkan haberler konusunda açıklama gereği duydum. Cennet Kuşları adlı filmi Düzce Çilimli’de çektik. Güzel bir film oldu, engelliler ve down sendromlular ile ilgiliydi film. Filmin kurgusu ve montajı bitti. Düzce’de bunun galası yapılacaktı, ancak Malatya’da yaşanan depremde yeğenimi kaybettim ve gala iptal oldu. Bu film için 300-400 Bin TL harcandı, bu filmin kopyasını biz Çilimli’deki hocamıza teslim ettik. Kamera gösterip insanlardan para almak değil bu. Biz burada sinema filmi çektik. 1 Buçuk saatlik bir filmdi bunu da camimizin imamına teslim ettik” dedi.

“SPONSORLUK ALMADIM”

Hiçkimseden kendisinin sponsorluk almadığını söyleyen Sunal sözlerine şöyle devam etti; “Ben kimseden sponsorluk almadım. Muhtarlar başı birkaç kuruş filme yardım etti, onun karşılığında da fatura kesildi. Bizim hakkımızda iddialarda bulunan vatandaş birkaç kez oyunculara mangal verdi, günlerce kapının önünde yatıp filmimizin yönetmeni Bilal Taşpınar’a rol almak için yalvardı. Filmin sahibi de benden rica etti bunu oynatalım diye. Herkesi kötüleyen bir şahıs”

“ALİ SUNAL İLE KONUŞMUYORUZ”

Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal ile konuşmadıklarını söyleyen Yönetmen Halit Sunal; “Ali Sunal’dan bahsediliyor. Ali Sunal ile görüşüldüğü söyleniyor. Ben Kemal Sunal’ın amcası değilim, Biz Kemal Sunal ile amca çocuklarıyız. Ali Sunal’da benim yeğenim. Ben Sunal soyadını kullanarak biryere gelmedim. Ben orada filmi çekerken Çilimli ve Düzce insanını kendi ailem gibi gördüm. Topu topu 7-8 bin TL masraf etmişlerdir, biz oraya 300-400 Bin TL masraf ettik. Ben filmin sahibi değilim. Filmin Sahibi Bilal Taşdemir. Ben burada kamuoyuna söylüyorum. İsmimi kötüye çıkarmasınlar. Sunal soyadı benim soyadım. Türkiye bilir ki biz Kemal Sunal ile amca çocuklarıyız. Ali Sunal ile kavgalı olduğumuz için mahkemeliyiz, o yüzden akrabalığımız yok demiş olabilir. Ben bile o film için paramı almadım, vermeyecek diye bir şey değil. Bu film bitti, Kurgusu montajı tamamlandı. Çilimli halkına sesleniyorum, Emrah hocadan filmi alın izleyin. 35 yıllık Türk Sineması sanatçısıyım ben. Böyle bir iftira çok kötü bir şey. Biz aşk meşk filmi çekmedik, kimin eli kimin cebinde filmi çekmedik. Hepinize saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

“NE PARA İSTEDİ NE PARA ALDI”

“Cennet Kuşları” adlı Filmin Yapımcısı Bilal Taşdemir ise şu açıklamalarda bulundu; “Ben Bilal Taşpınar cennet kuşları sinema filmi yapımcısıyım bugün internette okuduğum haber beni ve yönetmenimi derinden yaralamış ve üzmüştür. Yazılan konu ile fazla konuşup bazı kendini bilmez insanlara prim yaptırmak istemem ben bir yapımcı olarak Düzce halkı ile alakalı ve güzel Çilimli ilçemizde kimse ile ne alacağım ne de vereceğim var. Kendini iddia eden arkadaş filmde oynamıştır bir parka. Ama ne para istedi ne de para aldı. Abi ne demek diyerek ben ve ekibime mangal yakmıştır. Şimdi Halit Sunal yıllarını sinemaya vermiş bir gönül dostum ağabeyim. Sevgili büyüğüm olarak her kelimesine kefil olurum. Habere konu olan şahıs benim ve ekibimin muhattabı dahi olamaz. Söylediği ve iddiaa ettiği şeyler asılsızdır. Bu tür insanlara prim vermem. Ben hayatımı sinemaya adamış biri olarak çekmiş olduğum CENNET KUŞLARI sinema filmi kurgu ve montajı bitmiş şuan bir tv kanalı ile anlaşmaktayız. Önümüzdeki günlerde tv aracılığı ve internet kanalı ile izleyebilir tüm halkımız. Kendini iddia eden arkadaş eğer reklam peşindeysen gel seni İstanbul’da misafir edelim yol gösterim. Böyle yalanlarla doğru bir çözüm olamaz... Ben yönetmenim halit Sunal ve tüm ekibimin ellerini sıkar kendilerine güzel bir film çıkardıkları için canı gönülden sizin aracılığıyla ile bir kez daha gurur duydum. İyiki varsınız herkese selam eder huzurlu ve mutlu günler dilerim” şeklinde konuştu
Duzceparantez.com

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber