Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ağustos 2016 - 13:58 Yorum: 0

Final’de yeni dönem başladı

Final Eğitim Kurumları'nda 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karataş'ın ilk semineriyle başladı.

Final’de yeni dönem başladı

Final Eğitim Kurumları'nda 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karataş'ın ilk semineriyle başladı.

Final Koleji Konferans Salonunda gerçekleşen seminerde Kayseri Final Okullarının bütün şubelerinde görev yapan öğretmenler hazır bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karataş, Final ailesine yeni katılanlara tanıtım, devam edenlere bilgilerin güncellenmesi üzere yaptığı konuşmada Kayseri'de üç kurumla eğitim hizmeti verdiklerini ifade etti.

Karataş, bunların kıdem sırasıyla, "ilk göz ağrım" dediği Temel Lise'nin Kayseri'de 20. yılını doldurduğunu, Türkiye birincilikleri dâhil sayısız başarıya imza atarak şehrin en saygın eğitim kurumlarından birisi olduğunu söyledi. Kurs Merkezi'nin ise 7. yılını geride bıraktığını dile getiren Karataş, her iki kurumun da eğitim - öğretime uygun olarak yapılmış kendi binalarında, özel fiziki mekanlarında seçkin eğitim kadrosu ile yollarına devam ettiğini kaydetti. Bu anlayışı 2. yılına giren Kolejle taçlandırdıklarını ifade eden Karataş, "20 bin metrekarenin üzerinde bahçe ve 17.000 metrekarenin üzerinde kapalı alanla, sadece şehrimizin değil, anaokulu, ilköğretim okulu, Anadolu ve fen liselerinin yer aldığı, ülkemizin de sayılı kampuslerinden birisini Kayseri'ye kazandırmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. TEOG ve LYS sınavlarında aldığımız başarılı sonuçlar Kolejde de Final farkını ortaya koymaktadır." diye konuştu.

15 Ağustos itibariyle yeni döneme başladıklarını kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karataş, "Eğitim semineri ve zümre toplantıları ile öğretmenlerimiz yeni dönem hazırlıklarını yapmaktadır, pazartesi gününden itibaren ise 8. ve 12. sınıflar derslere başlayarak bu yıl girecekleri sınavlarda şimdiden erken yol alacaklarını düşünüyorum." dedi.

Oryantasyon derslerinin 19 Eylül'den bir hafta önce başlayacağını belirten Karataş, sorumluluklarının bilincinde olduklarını, bu bilinçle daha iyiye daha güzele azimle ilerlediklerini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Final’de yeni dönem başladı

Final’de yeni dönem başladı

Final’de yeni dönem başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber