Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Şubat 2021 - 17:58 Yorum: 0

Fındık bahçesinde benzin dökerek kendini yaktı

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde fındık bahçesinde üzerine benzin döküp kendini yakan bir kişi hayatını kaybetti.

Fındık bahçesinde benzin dökerek kendini yaktı

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde fındık bahçesinde üzerine benzin döküp kendini yakan bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Almanya'da yaşayan ve bir süre önce memleketi Akçaabat ilçesine bağı Demirciler Mahallesi'ne gelen Ahmet E. (66), tekrar Almanya'ya dönmek için özel bir hastanede Covid-19 testi yaptırdı. Yaptırdığı testin ardından evine giden ve tekrar dışarı çıkarak akaryakıt istasyonuna giden Ahmet E., bidonla benzin aldı. Bindiği taksiden evine gitmeden fındık bahçesinde inen şahıs, üzerine benzin dökerek, ateşe verdi. Yaşamına feci şekilde son veren Ahmet E.'yi gören çevredeki vatandaşlar 112 acil servis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Ahmet E.'nin cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, Ahmet E.'nin yaptırdığı Covid-19 testinin negatif çıktığı öğrenilirken, yarın sabah da uçakla tekrar Almanya'ya gideceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber