Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 30 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

Fındıklı Huzurevindeki yaşlılara ağız ve diş taraması

RİZE (AA) - Rize Kamu Hastaneler Birliği tarafından Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki yaşlılara ağız ve diş taraması yapıldı.Rize Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği...

Fındıklı Huzurevindeki yaşlılara ağız ve diş taraması

RİZE (AA) - Rize Kamu Hastaneler Birliği tarafından Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki yaşlılara ağız ve diş taraması yapıldı.

Rize Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Hakan Görgülü, Kalite Koordinatörü Melek Kamacı, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Uğur Yıldırım, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görevli diş teknisyeni Yücel Sevim ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Nedim Turanlı, Fındıklı Bölge Guatr Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Önder Tosun, Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Ziyarette, huzurevinde kalan yaşlılara ağız ve diş taraması yapıldı.

Dr. Hakan Görgülü, yaptığı açıklamada, tarama sonuncu diş çekimi, dolgu, kanal tedavisi gibi tedavi gereken kişilerin Fındıklı Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezinde tedavileri için gerekli planlamanın yapıldığını belirterek, ayrıca protez ölçüleri alınmış yaşlıların prova ve bitim işlemlerinin yine Fındıklı Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezinde yapılacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber