Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Nisan 2016 - 13:01 Yorum: 0

Fındıklı’nın STK’lara Ziyaretleri Devam Ediyor

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, sivil toplum kuruluşları (STK) ziyaretle..

Fındıklı’nın STK’lara Ziyaretleri Devam Ediyor

MALATYA (İHA) Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, sivil toplum kuruluşları (STK) ziyaretlerine devam ediyor.
Genç Memur-Sen Başkanı ve Malatya Spor Lisesi Müdürü Oğuz Güçlü ile Sadi Fındıklı, gençlerle bir araya gelerek, sohbet gerçekleştirdiler. Milli ve manevi fikir dünyası, hayata dair tecrübe ve tavsiyelerin anlatıldığı buluşma toplantısı, dinleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Gençlerle buluşmanın oldukça faydalı geçtiğini ve devamının ilerde ki günlerde yeniden yapılmasını dileyen Oğuz Güçlü, İl Müdürü Fındıklı’ya teşekkür etti.
"YOL GÖSTERİP REHBERLİK ETMEKTEYİZ”
Sadi Fındıklı ise, "Daha önce M.T.T.B, Genç Müsiad ve Anadolu Selçuklu Derneği gençleri ile beraber olduk. Genç Memur-Sen ve spor lisesi gençleri ile bir arada olmaktan biz de çok mutlu olduk. Gençlerimizin milli ve manevi meselelere duyarlı olup günümüz sorunlarını da bu çerçeve de çözümlemeleri oldukça önemli. Bizler büyükleri olarak onlara yalnızca yol gösterip rehberlik etmekteyiz. Neticede harekete geçip hedefe ilerlemek gençlere düşüyor. Umuyor ve diliyorum ki çok donanımlı gençler önümüzdeki yıllarda yeni görevler üstlenecekler ve bir hayli de başarılı olacaklar. Bizim de bir katkımız olursa ne mutlu bize” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber