Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Eylül 2016 - 17:18 Yorum: 0

Fındıklı’ya satranç fidan sertifikası verildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'ya satranç fidan sertifikası verildi.

Fındıklı’ya satranç fidan sertifikası verildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'ya satranç fidan sertifikası verildi.

Uluslararası 4. Altın Kayısı Satranç Turnuvası'na katkılarından dolayı Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay'ın fidan sertifikasını Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, İl Müdürü Sadi Fındıklı" ya iletti.

"Gelecek turnuvalara da seve seve katkıda bulunacağız"

İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı sertifika sunumunda yaptığı açıklamada, "Böyle önemli bir turnuvanın ev sahipliğini yapmaktan mutlu olduklarını gelecek yıllarda da yapılacak olan turnuvalarda da seve seve katkı da bulunacaklarını, federasyon başkanımıza da böyle önemli bir turnuvayı ilimize verdiklerinden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca turnuva gününün Ağustos ayına gelmesi ve mekan olarak da spor salonunun klimasız olması nedeniyle bazı sıkıntılı durumların meydana geldiğinin farkındayız. Büyükşehir Belediye Başkanları ile yaptığımız istişareler sonucunda önümüzdeki yıllarda gerçekleştireceğimiz turnuvaların klimatize edilmiş bir mekanda yapılması kararlaştırılmış bulunmaktayız. Herşeye rağmen güzel bir turnuva oldu. Başta İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy olmak üzere tüm görev alan personellerimize teşekkür ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber