Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Eylül 2021 - 17:03 Yorum: 0

Finike’de motosiklet denetimi

Antalya'nın Finike ilçesinde Jandarma ekipleri, plakasız ve tescil belgesiz motosikletler ile gürültüye neden olan motosikletleri denetlendi.

Finike’de motosiklet denetimi

Antalya'nın Finike ilçesinde Jandarma ekipleri, plakasız ve tescil belgesiz motosikletler ile gürültüye neden olan motosikletleri denetlendi. 38 motosiklet trafikten men edilirken 6 motosikletin plakasız ve çalıntı kaydı olduğu tespit edildi.

Finike ilçe Jandarma komutanlığı trafik timlerince başlatılan plakasız, ruhsatsız ve çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran motosikletler ile çalıntı ve yakalama kaydı bulunan motosikletler ekiplerce denetlendi. Jandarma trafik ekiplerinin yaptıkları kontrollerde 38 motosikleti trafikten men etti. Ayrıca 6 motosikletin ise motor ve şasi numaralarının silinmiş, plakasız ve çalıntı kayıtlarının bulunduğu tespit edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber