Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 10 Eylül 2016 - 17:28 Yorum: 0

Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluğu için sahneye çıkıyor

Türk profesyonel boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu olma unvanını taşıyan yarı ağır sıklet boksör Fırat Arslan, Almanya'nın Baden-Würtemberg...

Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluğu için sahneye çıkıyor

Türk profesyonel boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu olma unvanını taşıyan yarı ağır sıklet boksör Fırat Arslan, Almanya'nın Baden-Würtemberg eyaletinde bulunan dev EWS Arena'da Avrupa Şampiyonluğu için yumruk sallayacak.

Eski Avrupa Şampiyonu Arnavut boksör Nuri Seferi'ye karşı eldiven giyecek olan Fırat Arslan, bu maçı kazanması durumunda yeniden dünya şampiyonluğu için ringe çıkmaya hak kazanmış olacak. 91 kiloda defalarca Türk bayrağını zirveye çekmiş ve İstiklal Marşı'nı okutmuş olan Zonguldaklı Fırat Arslan'ın maçına dünya boks otoritelerinden de büyük ilgi var. Dünyanın en büyük boks magazinleri maçı manşetlerine çekerken, boks otoriteleri de bu önemli gece hakkında aylarca öncesinden yorumlar yapmaya başladılar.

Dünya starları da aynı gece ringe çıkacak

Aynı gecede dünya starları ve geleceğin şampiyonları da ringde olacak. Dünya şampiyonu Klitschko'ya karşı yumruk sallamış olan Olimpiyat Şampiyonu Odlainer Solis, Christian Hammer ve Manuel Char'da gecede çeşitli unvanlar için yumruk sallayacak. Ayrıca gecede Türk boksunun gelecek vadeden sporcusu Fatih Keleş'te ringde olacak. Gecenin starlarından birisi de Türk profesyonel boks tarihinin ilk antrenörlerinden Bülent Başer şüphesiz. Başer, birçok boksörün antrenörü olarak ringde olacak. Gecenin organizatörlerinden Erol Ceylan da bu önemli boks galasının gerçekleşmesinde büyük bir role sahip.

Arslan: "Bu maçı kazanarak yeniden dünya şampiyonluğuna ulaşmak istiyorum"

Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Arslan, "Önümüzdeki maç benim için çok önemli bir müsabaka olacak. Rakibim de çok güçlü ve daha önce çeşitli şampiyonluklar kazanmış bir isim. Bu maçı kazarak yeniden dünya şampiyonluğuna ulaşmak istiyorum ve bunun için büyük bir mücadele sergiliyorum. Ekibim de çok iyi bir motivasyonla bana büyük destekler veriyor bu müsabakayı kazanmam için gerekli olan tüm imkanlara sahibim. Darbe girişimine uğramış olan ülkemize, milletimize bir zafer getirerek onlara darbenin ülkemizi yakmadığını göstermek istiyorum" şeklinde konuştu.

Fırat Arslan'ın basın danışmanı Vedat Alyaz ise Türk boksörün formunda olduğunu ve maçtan zaferle ayrılacağını belirtti.

Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluğu için sahneye çıkıyor

Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluğu için sahneye çıkıyor

Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluğu için sahneye çıkıyor

Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluğu için sahneye çıkıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber