Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 18 Mart 2020 - 17:50 Yorum: 0

Fırat, COVİD-19 Salgını ile ilgili açıklama'da bulundu

Saadet Partisi Malatya Gençlik Kolları Başkanı Av. Emre Fırat COVİD-19 Salgını ile ilgili olarak bir basın açıklaması düzenledi. Av. Emre Fırat yaptığı açıklamada:

Fırat, COVİD-19 Salgını ile ilgili açıklama'da bulundu

Saadet Partisi Malatya Gençlik Kolları Başkanı Av. Emre Fırat COVİD-19 Salgını ile ilgili olarak bir basın açıklaması düzenledi. Av. Emre Fırat yaptığı açıklamada:

“Öncelikle başta bu günden tam 105 yıl önce Çanakkale’de hayatını kaybeden şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Onların bizlere emanet bıraktığı ülkemizi ve değerlerimizi korumanın en birinci görevimiz olduğunu da hatırlatmak istiyoruz.

Değerli basın mensupları;

Çin’de ortaya çıkan ve daha sonra neredeyse tüm dünyaya yayılan “Koronavirüs” adı verilen salgın beklenildiği üzere ülkemize de gelmiş bulunmaktadır. Hava ve damlacık yoluyla bulaşma hızı oldukça yüksek olan ve ciddi solunum yolu problemlerine sebep olan bu salgına karşı tedbirli olmak her birimizin vatandaşlık görevidir. Bu minvalde sağlık bakanlığımızın öncülüğünde alınan kararların ve uygulanan tedbirlerin oldukça yerinde olduğunu ve Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak alınan tüm önlemlere her sağduyulu vatandaşımız gibi destek verdiğimizi ifade etmek isteriz.

Bu çerçevede halkımızın da bu meseleye gereken özeni göstereceğinden kuşku duymuyoruz. Salgın tehlikesi devam ettiği sürece kişisel hijyen konusuna özen göstermeye, zorunlu olmadıkça kamusal alanlara girmemeye ve dışarı çıkmamaya, ateş, öksürük ve solunum zorluğu belirtileri olanların en yakın hastaneye başvurması için özen göstermeye, yurtdışından gelen vatandaşlarımızın 14 gün kuralına riayet ederek kendilerini izole etmesineve bakanlığımızca alınan tüm kararlara hassasiyet göstermeye tüm halkımızı davet ediyoruz.

Kıymetli basın mensupları;

Saadet Partisi olarak da en başından beri alınan tedbirler doğrultusunda hareket ettiğimizi belirtmek isteriz. Halkımızın sağlığını tehlikeye atmamak amacıyla gereken bütün önlemler partimizce alınmıştır. Bu süreçte yapılacak olan ulusal ve yerel bazda tüm kitlesel programlarımız ertelenmiştir. Olağan çalışmalarımız ve toplantılarımız internet ortamında yapılmaya başlanmıştır. Genç Saadet olarak bizler de bu süre boyunca çalışmalarımızı alınan tedbirler doğrultusunda revize etmiş bulunmaktayız. Başta teşkilat çalışmalarımız olmak üzere tüm aktivitelerimizi internet ortamında, sosyal medya aracılığıyla ve interaktif bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Salgın süresince bizim için her biri birbirinden değerli gençlerimize yönelik çalışmalarımızı tedbirlere riayet ederek aksatmadan sürdüreceğiz.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber