Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 08 Ocak 2020 - 14:22 Yorum: 0

Fırat Edaş'tan Pütürge'ye dev yatırım

Yatırım planları kapsamında Malatya’da çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Pütürge’ye 3.5 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi.

Fırat Edaş'tan Pütürge'ye dev yatırım

Sürdürülebilir ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti noktasında Malatya’da çalışmalarını hızlandıran Fırat EDAŞ, il genelinde yatırım programı kapsamında planladığı çalışmaları tamamlamaya devam ediyor. 

Fırat EDAŞ, kış şartlarından yoğun etkilenen Pütürge İlçesi’ne bağlı Ormaniçi, Sorguçlu, Korucak, Tepehan, Taşmış, Gündüz, Kozluk, Pazarcık mahalleleri için planladığı 3.5 milyon TL’lik yatırımı tamamladı.  

Bölgede çalışma kapsamında özelleşme öncesi tesis edilmiş ekonomik ömrünü yitirmiş elektrik hatlarını yenileyen Fırat EDAŞ Malatya İl Müdürlüğü ekipleri; kış şartlarında yoğun etkilenen ve zorlu arazi koşulu nedeniyle ulaşımın olmadığı enerji nakil hatlarında güzergâh değişikliği de yaparak kırsal bölgelerde enerji arzını sağladı.

7/24 çalışan ekipleri ile kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti vermek hedefiyle Fırat EDAŞ, müşterilerinin talep ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için çalışmalarını artırarak devam ettireceğinin altını çizdi.  

ETİKETLER: Fırat Edaş
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber