Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 16 Nisan 2020 - 15:46 Yorum: 0

Fırat Edaş'tan yeraltı kazı çalışması uyarısı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., yeraltı kazı çalışmaları yapılmadan önce 186 Arıza İhbar ve Çözüm Merkezi’ne bilgi verilmesi konusunda kamu kurumlarını ve üçüncü şahısları uyardı.

Fırat Edaş'tan yeraltı kazı çalışması uyarısı

Malatya’da kaliteli ve sürdürülebilir enerji arzı için çalışmalarını aralıksız gerçekleştiren Fırat EDAŞ, bilgi verilmeden bilinçsizce yapılan yeraltı kazı çalışmalarının elektrik şebekelerine ciddi hasarlara neden olduğuna dikkat çekti.

Koronavirüs salgını sebebiyle herkesin kendisini evinde izole ettiği hassas bir dönemde olduğunu hatırlatan Fırat EDAŞ, bilinçsizce yapılan yeraltı kazı çalışmalarının elektrik şebekelerine verdiği hasardan dolayı uzun süreli elektrik kesintileri yaşanabildiğini ve bu durumun evde kalan vatandaşları mağdur ettiğini vurguladı.

Hassas süreçte de tüm ekipleriyle 7/24 müşterilerine kesintisiz elektrik dağıtım hizmetini en iyi şekilde verebilmek için sahada olduklarını belirten Fırat EDAŞ; bu tür çalışma yapacak kişi, kurum ve kuruluşların çalışmalarına başlamadan önce yer tespiti için mutlaka 186 Arıza İhbar ve Çözüm Merkezi’ni arayarak, destek talebinde bulunmasını istedi.

ETİKETLER: Fırat Edaş
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber