Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 17:23 Yorum: 0

Fırat Girişim Kampı tanıtım toplantısı yapıldı

Üniversite öğrencilerine yönelik, yeni nesil girişimcilik, yeni ekonomi, bilgi toplumu ve gelişen girişimcilik ekosistemiyle ilgili eğitim vermek ve farkındalık...

Fırat Girişim Kampı tanıtım toplantısı yapıldı

Üniversite öğrencilerine yönelik, yeni nesil girişimcilik, yeni ekonomi, bilgi toplumu ve gelişen girişimcilik ekosistemiyle ilgili eğitim vermek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenecek olan Fırat Girişim Kampının tanıtım toplantısı yapıldı.

Fırat Kalkınma Ajansı ve Fırat Üniversitesi işbirliği tarafından düzenlenen tanıtım toplantısında öğrencilere iş fikri oluşturma, iş kurma süreci, iş modeli geliştirme, finans eğitimi, iş planı gibi konulara ilişkin bilgi verildi. Mustafa Temizer Toplantı Salonu'nda gerçekleşen programa, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar ve öğrenciler katıldı.

Kalkınmanın en önemli malzemesinin insan olduğunu belirten Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, "Günümüzde dünyada kalkınma para, finansman ve coğrafi bir takım varlıklarla değil de insanın beşeri sermaye gücüyle gerçekleşiyor. Bu noktada üniversitelerimizde ciddi bir birikimiz var. Bu birikiminde ekonomimize, iş dünyasına en iyi şekilde yansımasını hedefliyoruz. Fırat Üniversitesi bizim için bu anlamda bir başlangıç olacak. Buradaki amacımız üniversite öğrencilerimizin kendi işlerini kurmaya teşvik etmektir" dedi.

Elazığ'da girişimcilik potansiyelinin olduğunu aktaran girişimcilik eğitmeni Fatih Canan, "Önümüzdeki günlerde burada girişimcilik eğitimlerimizi tamamlayarak KOSGEB'inde sertifikasını alan arkadaşlara girişimcilik hayatlarında yeni ufuklar açılmasını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Fırat Girişim Kampı tanıtım toplantısı yapıldı

Fırat Girişim Kampı tanıtım toplantısı yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber