Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Kasım 2016 - 09:13 Yorum: 0

Fırat Kalkanı Harekatında 3 asker şehit, 5 asker yaralı

Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda gerçekleşen saldırıda ilk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu, 5 asker...

Fırat Kalkanı Harekatında 3 asker şehit, 5 asker yaralı

Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda gerçekleşen saldırıda ilk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab operasyonunu yürüten Türk askeri birliğine yönelik saldırıda 8 asker yaralandı. Yaralılar askeri helikopter ve ambulanslarla Kilis ile Gaziantep'teki hastanelerde tedavi altına alındı. 3'ü helikopter ile biri kara ambulansı ile Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilen 4 yaralı askerden 3'ünün şehit olduğu bildirildi. Yaralı askerlerden birinin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber