Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Kasım 2016 - 12:58 Yorum: 0

Fırat Kalkanı şehidinin baba ocağına ateş düştü

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 93. gününde Suriye rejim güçlerince gerçekleştirildiği değerlendirilen saldırıda şehit olan 3 askerden biri olan Üsteğmen...

Fırat Kalkanı şehidinin baba ocağına ateş düştü

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 93. gününde Suriye rejim güçlerince gerçekleştirildiği değerlendirilen saldırıda şehit olan 3 askerden biri olan Üsteğmen Zafer Er'in Ankara'daki babaevine ateş düştü.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı'nın 93'üncü gününde Suriye rejim güçlerince gerçekleştirildiği değerlendirilen hava saldırısında şehit olan 3 askerden Üsteğmen Zafer Er'in Ankara Sincan'daki babaevine acı haber ulaştı. Şehidin Sincan Osmanlı Mahallesi'ndeki babaevine Türk bayrağı asıldı. Yakınları, şehidin babası Mustafa ve annesi Hatice Er'İ bu acılı gününde yalnız bırakmadı.

Bekar olan şehit Üsteğmen Zafer Er'in Murat, Barış, Nebi adında 3 erkek ve 1 kız kardeşi olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber