Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Nisan 2020 - 16:23 Yorum: 0

Fırsatçı medikalciye işlem başlatıldı

Kırşehir'de, covid-19 salgını nedeniyle piyasadan topladığı çok sayıda maske, eldiven, dezenfektan ve tıbbi malzemeyi fahiş fiyatla sattığı ileri sürülen...

Fırsatçı medikalciye işlem başlatıldı

Kırşehir'de, covid-19 salgını nedeniyle piyasadan topladığı çok sayıda maske, eldiven, dezenfektan ve tıbbi malzemeyi fahiş fiyatla sattığı ileri sürülen medikal firma sahibi gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kısa süre önce yapılan medikal firma operasyonunun ardından başka bir firma ile ilgili şikayetlerin gelmesi üzerine çalışmayı genişletti. Defterdarlık, Ticaret İl Müdürlüğü ve zabıta görevlilerinin de katıldığı operasyonda, polis ekipleri, medikal firmanın deposunda çok sayıda stoklanmış tıbbi malzeme, dezenfektan ürünleri, eldiven ve maske ele geçirdi. Gözaltına alınan firma sahibi G.D.,'nin salgın nedeniyle piyasadan topladığı maske, eldiven, tıbbi giysi ve dezenfektan ürünlerini fahiş fiyatta sattığı ileri sürülüyor. "Koronavirüs tedbirlerine muhalefet" suçlamasıyla para cezası uygulanması için rapor tanzim edilen G.D., hakkında adli işlem başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber