Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Temmuz 2017 - 00:33 Yorum: 0

Fırtına plazanın kapılarını döndürdü, camlarını kırdı

İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış sonrası birçok ev ve iş yerini su basarken, Ataşehir'de lüks bir plazanın kapısını hızla döndürdü.

Fırtına plazanın kapılarını döndürdü, camlarını kırdı

İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış sonrası birçok ev ve iş yerini su basarken, Ataşehir'de lüks bir plazanın kapısını hızla döndürdü. O anlar bir vatandaşın cep telefonu ile kaydedildi.

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış ve dolu sonrası birçok evi ve iş yerini su bastı. Ataşehir'de lüks plazaya ait döner kapı rüzgarın şiddetiyle hızla dönmeye başladı. Kapının camlarının kırılması bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Cep telefonu ile çekilen görüntülerde plazada çalışan temizlikçilerin içeriye su girmemesi için yoğun çaba sarf ettiği de görülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber