Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 28 Temmuz 2017 - 13:28 Yorum: 0

Fırtınanın vurduğu Beyoğlu bu hale geldi

İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili olan yoğun yağış ve dolu nedeniyle Beyoğlu'ndaki bazı binaların çatısı uçarken, bazı binalardaki panjurlar...

Fırtınanın vurduğu Beyoğlu bu hale geldi

İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili olan yoğun yağış ve dolu nedeniyle Beyoğlu'ndaki bazı binaların çatısı uçarken, bazı binalardaki panjurlar da delik deşik oldu. Fırtına nedeniyle ise kökünden kopan ağaçlar araçların üzerine devrildi.

İstanbul'da dün akşam saatlerinde başlayan dolu yağışı ve fırtınadan Beyoğlu ilçesinde birçok binanın çatısı uçtu. İlçenin birçok noktasında olumsuz etkilenen fırtına nedeniyle ağaçlar köklerinden koparak araçların üzerine devrildi. Bazı noktalarda ise dolu yağışı binaların panjurlarını delik deşik etti. Ali Kabuli Caddesi üzerinde fırtınadan uçan binanın çatısı karşısındaki okulun bahçesine düştü. Çatının düştüğü esnada bahçede kimsenin olmaması nedeniyle facianın eşiğinden dönüldü. Elektrik direkleri kopan sokaklarda ise bir cami lojmanını çatısı caminin minaresine takıldı.

Fırtınanın vurduğu Beyoğlu bu hale geldi

Fırtınanın vurduğu Beyoğlu bu hale geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber