Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 12:08 Yorum: 0

Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nda Mezuniyet Sevinci

Turgut Özal Üniversitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu bu yıl ikinci dönem mezunlarını vermenin sevincini yaşadı.

Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nda Mezuniyet Sevinci

Turgut Özal Üniversitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu bu yıl ikinci dönem mezunlarını vermenin sevincini yaşadı. Mezun olan 32 öğrenci düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Rektörlük konferans salonunda düzenlenen törene, Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Sacit Adalı, Rektör Prof. Dr. Abdulkadir Şengün, Mütevelli Heyeti Üyesi Alper Gece, Genel Sekreter Fahrettin Karagöz, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasemin Demir Parlak, akademik kadro, öğrenciler ve veliler katıldı. Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Sacit Adalı, Turgut Özal Üniversitesinin gayretli, azimli, çalışkan, hakkaniyetli gençler yetiştirdiğini vurguladı. Adalı, "Bugün sizin kep atma merasiminiz de inşaatın çatısı kuruldu. Ama bu inşaat gayretle, azimle, hakkaniyetle doldurulduğu zaman tamamlanır" dedi. Rektör Prof. Dr. Abdulkadir Şengün ise, öğrencilerin bütün meslek hayatları boyunca iyi ki bu hocalardan eğitim almışız diyeceklerini kaydetti. Şengün, "Burada kazandıklarınızla hastalarınıza şefkatle yaklaşarak onların sağlığına kavuşması için büyük bir hizmet yapacaksınız" dedi.

ÜMİT ÇİÇEKLERİSİNİZ

Fiziki Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasemin Demir Parlak, "Bugün tohumlarımız meyveye durdu. Her biri ülkenin dört bir yanına dağılacak. Turgut Özal Üniversitesi adının diplomalarında, misyonunu da uygulamalarında taşıyacaklar. Başka iklimlerde başka çiçekler açmaya devam edeceksiniz. Zorlu bütünlemesi olmayan hayat sınavına uğurluyoruz" şeklinde konuştu.

YÜREĞİMİZLE ŞEFKAT, ELLERİMİZLE ŞİFA DAĞITACAĞIZ

Yüksekokul dönem birincisi Merve Karakelle, 4 yılı dolu dolu geçirdiğini söyledi. Karakelle, Turgut Özal Üniversitesi fizyoterapisti olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Karakelle, ayrıca yürekleriyle şefkat, elleriyle de şifa dağıtacaklarını sözlerine ekledi.

Programda okul birincisi, ikinci ve üçüncüsüne plaket takdim edildi. Yüksekokul dönem birincisi Merve Karakelle, mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. Mezuniyet töreni, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber