Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 10:28 Yorum: 0

Fizikseltıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Türkan Turgay hasta kabulüne başladı

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Türkan Turgay, Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Fizikseltıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Türkan Turgay hasta kabulüne başladı

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Türkan Turgay, Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Dr. Turgay, 1979 yılında Tarsus'ta doğdu. 1997-2003 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitim gördü. 2004-2009 yılları arasında Gaziantep Üniversitesinde Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanlık Eğitimi, 2009 yılında 70. Yıl Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Uzmanlık Eğitim Rotasyonu aldı.

2009-2010 yıllarında, Adıyaman Kahta Devlet Hastanesinde Devlet Hizmet Yükümlülüğünü yerine getirdi. 2010- 2016 yılları arasında birçok özel sağlık kuruluşunda hasta kabul eden Dr. Turgay, TRASD (Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği), Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Derneği, Türkiye FTR Uzman Hekimleri Derneği ve Gaziantep Tabip Odasıüyesidir.

Dr. Turgay, Akut Kronik Kas Ağrıları, Fibromiyalji, Romatizmal Hastalıklar (RomatoidArtrit, AnkilozanSpondilit), Pediatrik (SerebralPalsi, SpinaBifida, Hareket ve Yürüme Bozuklukları, Tortikollis) Rehabilitasyon, Nörolojik (Hemipleji-Paraleji, Motor Nöron Hastalıkları, Parkinson Hastalığı veMultipl Skleroz) Rehabilitasyon, Osteoporoz, Skolyoz, Lenfödem, Periferik Sinir Yaralanmaları, El ve El Bileği Kas-Tendon-Sinir Yaralanmaları Sonrası Rehabilitasyon, Polio Sekeli, MuskulerDistrofiler, Yüz Felci, Ortopedik Rehabilitasyon, Artrozlar (Kireçlenmeler), Tendonve Bağ Hastalıklarının Tedavisi, Doğumsal BrakiyalPleksus Hasarı Rehabilitasyonu, Lokal İntraartikülerve Tetik Nokta Enjeksiyonları, Kuru İğneleme Tedavisi alanında hizmet vermektedir.

Evli ve bir çocuk annesi olan Dr. Turgay, Ekim 2016 tarihi itibariyle, Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak hasta kabul etmeye başlamıştır.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber