Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 20 Şubat 2019 - 12:43 Yorum: 0

Fizyomer’den indirim anlaşması

Memur Emeklileri Derneği ve Çırak Okulları Mezunları Derneği ile Eskişehir Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi arasında indirim...

Fizyomer’den indirim anlaşması

Memur Emeklileri Derneği ve Çırak Okulları Mezunları Derneği ile Eskişehir Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi arasında indirim anlaşması yapıldı.

Her iki kurum arasındaki anlaşmanın önemine değinen Memur Emeklileri Derneği ve Çırak Okulları Mezunları Derneği Başkanı Muhsin Dilbaz, "Memur Emeklileri Derneği ve Çırak Okulları Mezunları Derneği olarak Fizyomer ile anlaşmamızı yaptık.Kurum beklentimizin çok üzerinde çok güzel olarak dizayn edilmiş. Bütün emekli üyelerimizin mutlaka gelip burada tedavi olmalarını arzu ederim. Kendilerine teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

İki kurum arasında yapılan anlaşma ile ilgili de konuşan Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Tıbbi Direktörü Türkan Tünerir ise, "Aktif çalışma hayatını bitirip emeklilik döneminde bulunan insanların sağlığı toplumumuz için çok önemlidir. Sağlıklı yaşlanmaları ve yaşlılık sorunlarını en az yaşamalarını sağlamak için biz de emklilerimize bu anlamda bir katkımız olsun istedik. Sizlerin sağlık problemlemlerinizde her zaman yanınızdayız"dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber