Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Haziran 2021 - 10:53 Yorum: 0

Florida’da çöken binada ölü sayısı 5’e yükseldi

ABD'nin Florida eyaletinde 12 katlı binanın kısmen çökmesinin ardından devam eden arama-kurtarma çalışmalarında 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşılması...

Florida’da çöken binada ölü sayısı 5’e yükseldi

ABD'nin Florida eyaletinde 12 katlı binanın kısmen çökmesinin ardından devam eden arama-kurtarma çalışmalarında 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşılması sonucu toplam can kaybı 5'e yükseldi.

ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami Beach'in kuzeyindeki Surfside'da Perşembe günü kısmen çöken 12 katlı binanın enkazında arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Miami-Dade Belediye Başkanı Daniella Levine Cava gece saatlerinde düzenlediği basın toplantısında, kurtarma ekiplerinin bir kişinin daha cansız bedenine ulaşması sonucu ölü sayısının 5'e yükseldiğini söyledi. Cava, "Önceliğimiz arama-kurtarma çalışmalarına devam etmek ve tüm canları kurtarmak" dedi.

Kayıp olan kişi sayısının 159 olduğu belirtilirken binanın çökmesinin nedeni henüz bilinmiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber